Street Food Market Maribor

STREET FOOD MARKET Maribor – odpovedan

Dragi obiskovalci,

lansko leto je bilo za nas izjemno zahtevno, saj smo bili primorani prvič odpovedati kulinarični festival STREET FOOD MARKET Maribor. Z veliko optimizma, napori, vloženega ogromno truda celotne organizacijske ekipe, smo pripravili dogodek za izpeljavo na planiran termin 26.8.-28.8.2021.

K organizaciji tridnevnega dogodka SFM vedno pristopimo z veliko odgovornostjo in zavedanjem predvsem uspešne izvedbe tako predvsem za vas obiskovalce, kot zadovoljstvo ponudnikov in na koncu uspešne izvedbe tudi za nas kot organizatorja.

Na podlagi ukrepov in zahtev povezanih s COVID-19, veliko nejasnosti tako za obiskovalce kot za nas organizatorje ter predvsem omejevanja vstopa obiskovalcem (PCT pogoj in s tem deljenje obiskovalcev), je prišlo do premišljene odločitve, da tudi letošnjo izvedbo s težkim srcem odpovemo in stopimo z veliko optimizma in upanja k organizaciji v letu 2022.

Organizacijski odbor SFM MB se vam zahvaljujemo za razumevanje in verjamemo, da nam bo leto 2022 bolj naklonjeno in se bomo srečali na festivalu, kateri bo zadovoljstvo za vse nas in množico vseh obiskovalcev.